Monitor srčanje frekvencije Polar V800 multisport

Polar V800

3,550.00Kn

Za profesionalne i zagrižene sportaše koji žele postići visoke ciljeve, Polar je izbacio novi model monitora srčane frekvencije vrhunske kvalitete. Mjeri svaki trening i 24/7 dnevne aktivnosti, pomaže da razumije vaš trening   i opterećenje u njemu  te  potrebu  oporavka, pokazuje vašu brzinu, udaljenost i putanju sa ugrađenim GPS-om, potpuno prilagodljiv sportski profili da biste dobili najviše iz vašeg treninga,  podržava multisport trening s tranzicijskim vremenima, daje srčane otkucaje i u vodi s  s udobnim dual-mode odašiljačem, omogućava planirati i analizirati svaki trening sa besplatnom Polar Flow  app uslugom a kompatibilan je sa  Polar Bluetooth ® Smart senzorima za trčanje i biciklizam, vodootporan do 30 m dubine.

Smart Coaching – značajke 

stanje oporavak temelji na 24/7 aktivnosti

Kombinira opterećenja tijekom vježbanja s podacima iz svoje dnevne aktivnosti i pokazuje stvarno stanje oporavka. Zna što je vaše stvarno stanje oporavka kombinirajući opterećenje tijekom vježbanja podacima o malim svakodnevnim aktivnostima. Vi ćete dobiti pravi uvid kada ste dovoljno oporavljeni da bi mogli nastaviti napredovati.

Ortostatski  test

S njim poboljšavate vaše vježbanje na temelju vaše trenutne situacije

Ortostatska test je jednostavan i pouzdan u određivanju svoje stvarne situacije. To vam pokazuje kako da biste dobili vaše src odgovora na vježbe i faktore, npr.. stresa i bolesti. Ako je test provodi se redovito, saznat ćete kako reagiraju broj otkucaja srca i kako to može utjecati. Možete prilagoditi svoje rada dati svoje tijelo priliku da se oporavi kada je to potrebno.

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Polar V800”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *