Akcija!

Compex 3

21.870,00kn

Elektrostimulator mišića

Nudi vam 4 kanala i 4 senzora: Sve što trebate za najbolju terapiju! Integrirana elektroterapija i predloženi tretmani pružaju niz rehabilitacijskih tehnika i stimulacijskih terapija. S Compex-om 3, idemo korak dalje.

Compex 3 dolazi uz računalni program, sučelnik i stimulator: za pripremu i realizaciju vaših dnevnih planova tretmana i nadzor svakog pojedinog pacijenta. Računalo i Compex 3 povezani su USB kabelom i sučelnikom koji je ujedno i jedinica napajanja. Programski softver napravljen je uz i za terapeute: Compex 3 je uređaj za zdravstvene stručnjake.

Compex 3 uz 3 razine napretka pruža ukupno 229 unaprijed postavljena programa za mišićnu rehabilitaciju, ublažavanje bolova, denervirane mišiće, hiperhidrozu i iontoforezu kao i edeme.

Također ostaje Vam i mogućnost programiranja: možete kreirati i personalizirati programe kako bi prilagodili parametre pojedinom pacijentu.

Dodatne mogućnosti su:

Mi-tehnologija s četiri senzora u setu: Mi-scan, Mi-Action, Mi-Tens, Mi-Range.

Ti-Tens: Compex 3 vam pomaže odrediti razinu osjetljivosti prije početka „Gate control“ (kontrola prolaza) stimulacije, kreirajući program prema svakom pacijentu.

Denervirani tretmani: koristite Compex 3 kako bi odredili da li je denervacija potpuna ili djelomična. Kod djelomične denervacije, Compex 3 provodi automatsko traženje nagiba impulsa.

Iontoforeza: dostupna na jednom kanalu. Automatski izračunava preporučenu gustoću struje.

Olovka za određivanje motoričke točke koja je u setu je vrlo koristan alat u određivanju najboljih pozicija elektroda.

Uz COMPEX 3 ste na sigurnom jer posjeduje IPS (sistem neovisne zaštite): Taj sistem je ugrađen za nadzor svih impulsa koji izlaze iz sva 4 kanala. Ako sistem raspozna neželjenu izlaznu energiju, odmah će spriječiti izlaz energije i isključiti uređaj.