KINVENT- K-PUSH V3 – ručni dinamometar

865,00

KPUSH Muscle Controller je praktičan mišićni dinamometar opremljen elektroničkim pretvaračima sile koji u stvarnom vremenu daju akustični i optički biofeedback na vašem pametnom telefonu ili tabletu putem KPUSH APP-a. Savršen je za trenutnu procjenu mišića. KPUSH je svestran i prilagodljiv mnogim konfiguracijama. Aplikacija sprema rezultate vašeg sudionika u bazu podataka. Zatim možete pratiti njegov napredak u maksimalnoj snazi, izdržljivosti i mišićnoj simetriji u bazi podataka aplikacije.

Procjena maksimalne snage

Ova procjena testira maksimalni kapacitet mišićne skupine u određenoj situaciji. Maksimum odgovara 100% sposobnosti snage. Povezan je s kratkim i jakim fizičkim naporom i vrlo je koristan kao radna referenca. Najrelevantniji mjeren parametar je vršna sila.

Procjena izdržljivosti snage

Ova procjena omogućuje mjerenje sposobnosti održavanja fizičkog napora tijekom vremena. Povezan je s dugim i trajnim naporom. Najrelevantniji mjerni pokazatelj za opisivanje izdržljivosti je prosjek održane snage u određenom vremenskom razdoblju. Ova procjena također naglašava stopu zamora sile.

Kategorije: ,

Video