KINVENT K – MOVE V3- senzor pokreta

590,00

KFORCE Sens koji je razvio KINVENT elektronički je povezani goniometar. KFORCE je inercijski senzor koji omogućuje procjenu, praćenje i rehabilitaciju opsega pokreta zglobova glavnog tijela. KFORCE Sens mjeri kut u odnosu na nulti početni položaj zahvaćenog ekstremiteta za određenu anatomsku ravninu. Jednostavan za korištenje, radi putem aplikacije KFORCE.

Procjena maksimalnog opsega pokreta

Ova procjena mjeri maksimalnu amplitudu pokreta za određeni zglob tijela u određenoj anatomskoj ravnini (fleksija, ekstenzija, abdukcija, adukcija, rotacija). Maksimalno odgovara 100% raspona sposobnosti kretanja. Vrlo je koristan kao radna referenca. Najrelevantniji mjeren parametar je raspon Peak (u °).

 

Rehab-Gaming – izazov

Upoznajte Karla, KINVENTovog klokana koji se kreće u različitim razigranim postavama. Igre su prilagodljive kako bi trenirale pacijenta ili sportaša uz zabavu i prema cilju, koji se može prilagoditi u smislu postotka maksimalne procjene, ovisno o rezultatima procjene. Štoviše, postoji 10 razina težine za svaku igru, što predstavlja dodatni izazov za pacijenta/sportaša.

 

Detalji rezultata

Pojedinosti rezultata maksimalne procjene izometrijske snage za vodoravnu abdukciju ramena. Rezultati omogućuju isticanje postotka deficita ili disbalansa ozlijeđenog ramena u usporedbi sa zdravim na ovom specifičnom pokretu. Svako KFORCE izvješće može se izvesti u PDF formatu.

 

Rezultati tijekom vremena

Ključ napretka za funkcionalnu rehabilitaciju je motivacija. Ta se motivacija može potaknuti mjerenjem i sposobnošću usporedbe početne točke s obzirom na trenutno stanje kao i koliko truda još preostaje prije oporavka ili povratka sportu.

Kategorije: ,

Video