Larus sport d.o.o.  je zastupnik vodećih tvrtki iz područja sportske dijagnostike, fitnesa, medicine i rehabilitacije. Želimo omogućiti svim sportskim djelatnicima, sudionicima u sportu i rekreaciji te medicinskim djelatnicima korištenje vrhunske tehnologije:

  • kontrole, planiranja i programiranja trenažnog procesa
  • testiranja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti u sportu i rekreaciji
  • spremanje podataka i kompjutorska analiza dobivenih podataka
  • postavljanje pravilnog intenziteta vježbanja
  • omogućavamo poseban pristup u treningu rekreativnih sportaša
  • nudimo nove postupke u medicinskoj rehabilitaciji

Naš tim stručnjaka, putem seminara i kongresa, educira sportske i medicinske djelatnike iz srčanog monitoringa, mjerenje laktata, elektromišićne stimulacije, te mjerenje tjelesne spremnosti iz testova funkcionalnih sposobnosti.

Davorin Antonić, prof., PhD  Candidate.

Davorin Antonić

U zadnjih  9 godina od osnivanja tvrtke, našim kupcima, partnerima i kolegama želimo prikazati najsuvremeniju opremu sportske tehnologije iz segmenta kondicijske pripreme sportaša, opremanja sportskih instituta,  fakulteta i  sportskih laboratorija gdje pružamo konzultantske usluge.  Za to vrijeme smo dosegnuli višu razinu  a to je fizioterapija i rehabilitacija u segmentima opće , ortopedske i neuro rehabilitacije pacijenata na pokretnim trakama.  Naš tim stručnjaka educira buduće kupce  pri odabiru proizvoda te razmjenjuje iskustva o radu s postojećim korisnicima i našim kolegama.

Tehnologije i noviteti u sportu, sportskoj dijagnostici i rehabilitaciji idu dalje. Tvrtka LARUS SPORT d.o.o. ide u korak s njima što je prepoznato u Hrvatskoj i regiji. Zahvaljujemo svim našim partnerima u Bosni i Hecegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori što su odabrali LARUS SPORT d.o.o.