First Degree Fitness sprave za veslanje

Simulacija veslanja bazirana na prirodnom otporu tekućine (Fluid Technology)

Sprave za simulaciju veslanjaFirst Degree Fitness je razvio Fluid Technologiju zasnovanu na otporu tekućine. Jednostavna kontrola i podešavanje od “Perolakog” do “Olimpijski sprint” otpora. Ova jedinstvena tehnologija pruža jedinstveni “mekani” osjećaj pri vježbanju te momentalno reagira na povećanje i smanjenje napora koji se ulaže pri treniranju.
Kad čujete naziv First Degree Fitness, pomislite prvo koliko je važno da se fitness proizvodi prilagode vama umjesto da se vi prilagođavate njima.
Dizajn svih naših proizvoda potječe iz stvarnog razumijevanja vaših potreba i trenutne frustracije sa “status quo” rješenjima na fitness tržištu. Razvili smo naše inovacijeprema vašim istinskim potrebama, stvarajući najbolju fitness “iskustvo”. Mi to nazivamo “Savršeno vježbanje”.

Iskustvo veslanja u prirodnim uvjetima

first degree fitnessNaša linija sprava za veslanje su dizajnirane s najviše kvalitete. Bilo da je riječ u spravama početne razina ili našim najnaprednijim spravama u svim slučajevima je riječ o visokokvalitetnim proizvodima. First Degree Fitness Fluid sprave za veslanje pružaju najbliži osjećaj pravom veslanju tako da veslanje u zatvorenom prostoru pruža podjednako mnogo zabave kao i pravo veslanje. Poznato je da je veslanje jedan od najboljih treninga za cijelo tijelo. Naš specifični Fluid sustav prebacuje veslanje iz sekundarnog u primarni fitness program. Slijedeći našu poslovnu viziju da pružimo samo najbolja rješenja, razvili smo i proizvode iz kategorija Ergometri za gornji dio tijela i Cycle Cross Trenere. Ovi proizvodi su također zasnovani na našoj Fluid tehnologiji.

First Degree Fitness media