nHance fitness nove generacije baziran na YoYo tehnologiji

Jedinstvena inovacija za poboljšanje izvedbe!

nHance yoyo tehnologijaDo pojave nHANCE™ – Driven by YoYo Technology™ nije postojala slična oprema koja je pružala optimalanu krivulju otpora pri ekscentričnoj akciji mišića, bez trenja ili točki prekida(ljepljenja). nHANCE™ oprema za vježbanje, umjesto utega, magneta, struje ili bilo kojeg drugog konvencionalnog pristupa, koristi moment inercije proizveden od zamašnjaka. Svi nHANCE™ su pokretani sa YoYo Technology™ – originalnom patentiranom inovacijom potvrđenom od strane znanstvenih studija, sportaša i sportskih timova, trena, fizioterapeuta te mreže laboratorija diljem planeta.

Sport

nHANCE™ proizvodi su dizajnirani za vrhunske rezultate u sportu. Timovi i individualci, uključujući vrhunske tenisače , npr. fenomenalni  Rafa Nadal, uspješni tim talijanske ski reprezentacije, olimpijske i svjetke šampione u atletici, olimpijske veslače i profesionalne hockey timove … Također, treba napomenuti i široku uporabu nHANCE™ proizvoda u centrima za rehabilitaciju, olimpijskim trening centrima, sveučilištima i univerzitetima.

Rehabilitacija

Brži oporavak od ozljeda te sprečavanje njihovog ponavljanja

YoYo Technology™ i nHANCE™ oprema se pokazala iznimno uspješna kod treninga za sprečavanje ozljeda kao i kod rehabilitacije.

Fitness

Fitness centri, s ambicijom privući ljude koji želje redovno trenirati, nHANCE™ sprave za vježbanje mogu puno doprinjeti. Nakon prve uporabe od strane članova centra, uvijek će radije koristiti nHANCE™ sprave ispred klasičnih sprava s klasičnom tehnologijom utega. Razlika u treningu je ogromna kao i osjećaj kvalitete treninga.

nHance media