Trening sa simuliranom nadmorskom visinom

cycling-300x225Britanski ‘Sporting Edge’ je lider u proizvodnji simulatora za visinski trening te pružanje sustava za sportska sveučilišta i trening vrhunskih sportaša u cijeloj Velikoj Britaniji i drugim zemljama. Sporting Edge je razvio tehnologiju za preciznu i istovremenu kontrolu kisika, temperature i vlage čime je postavio standard za obuku i rehabilitacijsko okruženje koje zahtijevaju vrhunsku kontrolu, ukupnu sigurnost i neusporedivu pouzdanost. Profesionalni asortiman sada je proširen s novim rasponom opreme za visinski trening za individualnu uporabu.

Kako se vaše tijelo počinje prilagođavati na učestale izloženosti okruženju smanjenog kisika (hipoksije), javljaju se nevjerojatne fiziološke promjene koje vas čine bržim, jačim i zdravijim. Bilo da trenirate za olimpijske igre ili samo pokušavate doći u formu, simulirani visinski trening je prava revolucija treninga.

Sobe za simulaciju nadmorske visine

edge-hill2-1024x1024-300x300

Sporting Edge sobe za simuliranje nadmorske visine pružaju visoku razinu sigurnosti i performansi kao i jednostavnost korištenja.

  • Bez opasnog dušika – jedinstveni, iznimno sigurni hipoksični generatori.
  • Preciznost kontrole  +/-0.1% oxygen (+/-40m)
  • Nadmorska visina do 8,500m, u 3 područja.
  • Touch screen kontrole (sigurnosna lozinka).
  • Integrirana kontrola temperature i vlage, ako je potrebno.
  • Efektivna kontrola CO2.
  • Energetska obnova većih sistema ili bazena.

Sobe za simulaciju bilo kojih klimatskih uvjeta na Zemlji

Integrirana kontrola simulirane nadmorske visine, temperature i vlažnosti

Integrirana kontrola ova tri parametra predstavlja značajne izazove, posebno u situacijama gdje uvjeti simuliranog okruženja u sobi variraju između pojedinaca i većih grupa. Svaki sistem je dizajniran da zadovolji potrebe pojedinca ili grupa.

Maske i šatorski sistemi

Sporting Edge nudi maske i šatorske sisteme za simulaciju nadmorske visine, bilo za aktivni trening ili pasivnu izloženost hipoksiji.

Srce sistema je inovativni i atraktivni Cloud 9 generator nadmorske visine koji postavlja nove standarde u individualnoj primjeni.

sporting-edge-website-diagram-1024x728

Media