DonJoy A22

A22 – prvi je na svijetu kruta ortoza (podupirač) koljena od titanija koji se izrađuje po mjeri i predstavlja sljedeću generaciju ortoza tvrtke DonJoy izrađenih po mjeri korisnika. A22 obuhvaća brojne inovativne značajke, ali uključuje i prijašnje tehnologije tvrtke  DonJoy kao što su 4-Points-of-Leverage i FourcePoint Hinge, za koje je klinički dokazano da štite koljeno. Inženjersko iskustvo u kombinaciji s novim materijalima postavljaju vrhunski proizvod A22 na čelo inovacija za podupiranje ligamenata.

Indikacije

Umjerene do teške nestabilnosti prednjega križnoga ligamenta (ACL), stražnjega križnoga ligamenta (PCL), kombinacije prednjega i stražnjega križnoga ligamenta (CI), medijalnoga kolateralnoga ligamenta (MCL) i lateralnoga kolateralnoga ligamenta (LCL).

Pacijenti koji vode aktivan način života, redovito se bave sportovima bez sudaranja i žele se sigurno vratiti na svoju prijašnju razinu izvedbe nakon ozljede ligamenta.

Značajke

Savršena ravnoteža težine, snage i profila potrebni za pacijente koji se vraćaju svojim odabranim aktivnostima. Titanijski okvir nudi snažnu, a laganu strukturu otpornu na koroziju te u isto vrijeme i pojednostavljeni ukupni dizajn. Aerodinamični dizajn, s remenima i navlakama ugrađenima u okvir, smanjuje ukupni profil i povećava udobnost. Za dizajn okvira 4-Points-of-Leverage klinički je dokazano da znatno smanjuje opterećenje na ACLFourcePoint Hinge pomaže da se zglob koljena nalazi izvan „rizičnog“ položaja, uz otpor koji se primjenjuje u posljednjih 25° pružanja Antimikrobni premaz na remenima i navlakama pomaže neutraliziranju mirisa uz povećanje udobnosti i dugotrajnosti mekane robeU kondilnim jastučićima nalaze se silikonske ćelije koje ublažavaju udarce, potiču stabilnost i omogućuju da podupirač pristaje nozi Dostupno u standardnim duljinama manžeta za listove i bedra.

Svaki je A22 napravljen po mjeri.

Kategorija:

Video