IZJAVA O PRIVATNOSTI I POVJERLJIVOSTI OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja poduzeća Larussport d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.larussport.hr te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. To smo proveli koristeći najsuvremenije enkripcijske metode te odabirom partnera koji iza sebe imaju iskustvo i reputaciju.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Izjava o privatnosti poduzeća Larus sport d.o.o. se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na stranici www.larussport.hr  te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranicama. Iz istoga razloga molimo kupce da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Registracijom na stranicama www.larussport.hr  od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
Dodatne podatke možemo tražiti u slučaju rezervacija robe ili naručivanja usluge gdje trebamo podatke nositelja rezervacije ili naručitelja usluge.

Larus sport d.o.o. će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su:

  1. Usluge distribucije robe s kojima je Larus sport d.o.o. u ugovorenom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.
  2. Usluga ovlaštenog servisa u slučaju prigovora ili reklamacije kupca te je nužno provesti pregled ili servisiranje opreme koju je kupac kupio od strane poduzeća Larus sport d.o.o.
  3. Usluga naplate putem kreditnih i debitnih kartica na e-trgovini poduzeća Larus sport d.o.o. U slučaju dijeljenja informacija prilikom kartičnog plaćanja pružatelj usluge kartične naplate dužan je čuvati podatke sukladno pravnim okvirima, te pohranjivati iste sukladno PCI DSS certifikatu kako bi zadovoljio najviši stupanj zaštite, pohrane i obrade podataka.

Sukladno uslugama distribucije partneri s kojima je Larus sport d.o.o. u ugovorenom odnosu ima pravo od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu.