Akcija!

Compex SP 8.0 Wireless

1.100,00

Elektrostimulator mišića

COMPEX SP 8.0 je bežični elektrostimulator mišića koji dolazi s 4 modula! Namijenjen je ozbiljnim sportašima. Nudi najveći izbor programa-ukupno 40, 4 mi-funkcije a također i mogućnost kreiranja svog osobnog računa na www.compexwireless.com!

Nitko drugi osim Compex-DJO nije bio sposoban razviti elektrostimulaciju na tako tehnološko visokoj razini! S Compex SP 8.0 moći ćete korsititi ga kod vježbanja, na biciklu, fitnes spravi, pa čak i trčanja… imati neograničenu slobodu gibanja uz istovremeno izvođenje mišićne elektrostimulacije!

Bežični COMPEX SP 8.0 radi kao pravi trener, uz svojih 40 programa nudi neograničen broj standardnih i personaliziranih programa za postizanje najvećih sportskih uspjeha. Analgetski programi i programi koji su namijenjeni rehabilitaciji i oporavku, može se upotrebi kod kuće za oporavke kod određenih ozljeda ali i kao prevencija određenih ozljeda.

Uz COMPEX SP 8.0 imati ćete mogućnost korištenja 4 mi-funkcija:

  1. mi-SCAN funkcija koja ispituje mišićnu grupu i automatski prilagođava postavke stimulatora specifičnoj nadraženosti tog dijela tijela.
  2. mi-TENS funkcija limitira neželjene mišićne kontrakcije u bolnim područjima.
  3. mi-ACTION funkcija omućuje vam elektro-inducirane kontrakcije koje su inicurane putem dobrovoljne akcije. Tako elektro-inducirane kontrakcije su savršene kontrolirane, vježbanje postaje ugodnije, temeljitije i potpunije.
  4. mi-AUTORANGE funkcija radi isto kao MI-range osim što u ovom slučaju sve se obavlja automatski. Mi-RANGE – funkcija ukazuje na idealan raspon intenzivnosti stimulacije, a pojavljuje se kod slijedećih programa:oporavak, masaža, kapilarizacija i bol mišića.
Kategorija: Oznaka: