INTELECT® FOCUS SHOCKWAVE – Chattanooga – terapija udarnim valom

U  terapiji udarnim valovima (ESWT), val se proizvodi malom eksplozijom koja se stvara pod vodom unutar “aplikatora”. Ovaj val se fokusira kroz leću i prenosi u tkivo.

Fokusirani udarni val može se generirati elektromagnetski; ima visoku energiju, oko sto puta snažniju od radijalnog tlačnog vala, što ga čini optimalnim za niz stanja u urologiji, ortopedskim indikacijama, kardiologiji i neurologiji. Duboke terapijske regije mogu se tretirati sigurno i pouzdano fokusiranim udarnim valovima. Velika žarišna zona pruža poboljšanu preciznost i ciljanja.

Focus Shockwave ima sposobnost dosezanja 1000 bara i veću fleksibilnost i moć od RPW jedinica.

3 samostojeće glave omogućuju prilagođeno liječenje specifično za pacijenta. Dubina prodiranja znači da se čak i duboko ukorijenjeni problemi mogu riješiti.

F-SW – fokusirani udarni valovi

  • Fokusirani udarni valovi poželjno se koriste u liječenju dubokih ciljanih područja. Ekstra tjelesni, fokusirani udarni val omogućuje preciznu dijagnozu i terapiju aktivnih latentnih okidačkih točaka. Fokusirani udarni valovi mogu prodrijeti približno 12 cm s preciznim fokusom.

Liječenje kalcifikacija

  • Za razliku od radijalnog tlačnog vala, snaga Focus Shockwavea omogućuje mu da dezintegrira kalcifikacije, kamenje i izrasline, kao i pruža standardne prednosti udarnog vala

terapija:

1) Aktivacija kaskade iscjeljivanja

2) Pojačani protok krvi

3) Regeneracija tkiva

3 odstupanja za prilagođeni tretman

  • Zastoji pružaju mogućnosti liječenja. Što je odporna glava kraća, to je snažniji udarni val i veća je dubina prodiranja. Što je duža glava, to je fokusna zona preciznija.
Kategorija:

Video