Akcija!

Compex SP 4.0

560,00

Elektrostimulator mišića

Compex SP 4.0 – 4-kanalni elektrostimulator mišića je sportski stimulator s kojim ćete nadići granice svojih sposobnosti a također nudi rehabilitacijske programe koji su korisni sportašima sa čestim ozljedama. 30 programa i 3 mi-funkcije, čine ga njaboljim u svojoj katergiji!

Compex SP 4.0 stimulator mišića je namijenjen ozbiljnim sportašima koji žele poboljšati svoje rezultate, odlično se pripremiti za natjecanje, osjetno povećati svoju izdržljivostnu sposobnost te snagu mišića, u potpunosti se regenerirati nakon visokih opterećenja, izbjeći grčeve te posljedično spriječiti moguće povrede. S velikim brojem sportskih programa sigurno i pouzdano će vas dovesti do kombinacije voljnog i EMS treninga za postizanje vrhunskih sportskih rezultata!

Compex SP 4.0 stimulator mišića će vam pomoći održati teško pridobljenu fizičku pripremljenost čak i u slučaju prisilnog mirovanja, mirovanja radi povrede, kod brzog razvoja željenih sposobnosti određenih mišića i mišićnih skupina, a također će Vam omogućiti najbrži povratak na sportske terene nakon povrede. Kod rehabilitacije molimo da se posavjetujete sa vašim fizioterapeutom ili Compex stručnjakom iz tvrtke Medox d.o.o.!

U kompletu Compex SP 4.0 dobivate i »miSENZOR«, koji omogućava izvođenje 3 funkcije tzv. »Compex muscle inteligence« tehnologije.

  1. mi-SCAN funkcija koja ispituje mišićnu grupu i automatski prilagođava postavke stimulatora specifičnoj nadraženosti tog dijela tijela.
  2. mi-TENS funkcija limitira neželjene mišićne kontrakcije u bolnim područjima.

3. mi-RANGE – funkcija ukazuje na idealan raspon intenzivnosti stimulacije, a pojavljuje se kod slijedećih programa:oporavak, masaža, kapilarizacija i bol mišića.

Kategorija: Oznaka: