Chattanooga LightForce® Therapy – XLi 40W LASER – fotobiomodulacija

Chattanooga  LightForce® Therapy Laseri poznati su diljem svijeta po inovativnoj tehnologiji i rješenjima za liječenje utemeljenim na dokazima. S tisućama kupaca diljem svijeta, Chattanooga® procjenjuje da se više od milijun tretmana izvodi pomoću LightForce® Therapy Lasera mjesečno. LightForce® Therapy Laseri jedinstveni su među laserskim uređajima po tome što imaju poseban fokus na rehabilitaciju i liječenje boli.

Chattanooga LightForce® terapijski laseri proizvedeni su u Sjedinjenim Državama i rigorozno su testirani na sigurnost i dosljednost.

Preko 250 profesionalnih i sveučilišnih sportskih timova vjeruju LightForce® Therapy Laserima za svoje sportaše. LightForce® laseri se mogu vidjeti na marginama EFL prvenstva, Premier lige, Olimpijskih igara, NFL, NBA, MLB, NHL, MLS, PGA Tour, Cirque Du Soleila, UFC-a i X Games.

S više od 7000 članaka objavljenih o laserskoj terapiji niske razine, foto biomodulacija je dobro poznata u znanstvenoj zajednici zbog učinkovitosti u liječenju mišićno-koštane boli i povećanju lokalne cirkulacije krvi.

INFLUENCE® TEHNOLOGIJA

Influence® tehnologija uzima u obzir pacijentove jedinstvene karakteristike apsorpcije i specifično kliničko stanje kako bi pomogla u pružanju najučinkovitijeg liječenja. Uzimaju se u obzir specifikacije pacijenta kao što su stanje, tip tijela i tip kože. Detaljne postavke protokola daju preporučene parametre na glavama tretmana i razinama snage kako bi se pomoglo u povjerenju kliničara i smanjenom vremenu dijagnoze

SNAGA

U rasponu od 15 pa sve do 40 vata snage, LightForce®.Terapijski laseri pružaju snagu potrebnu za dopiranje do dubokih tkiva. Povećana snaga izravno utječe na vrijeme potrebno za primjenu a terapijska doza svjetlosne energije, što kliničarima omogućuje smanjenje vrijeme potrebno za učinkovito liječenje. Veća snaga opreme kliničarima daje dublje i brže liječenje u veća područja tkiva u što u kraćem vremenu.

XLi

40W

Tretiranja su veća, u dublja područja i osiguraavaju brže ublažavanje boli uz povratne informacije o doziranju u stvarnom vremenu. Najsnažniji Chattanoogin laser, 40W LightForce(r) XLi brže utječe na duboko tkivo za ublažavanje boli u kraćem vremenu. Pametni ručni dio LightForce i preporuke na zaslonu povećavaju točnost doziranja i pomažu kliničarima u liječenju s povjerenjem.

Kategorije: ,