Polar M200

Sat za trčanje s GPS-om i mjeračem brzine otkucaja srca na zapešću

Polar M200 vodootporan je sat za trčanje s mjeračem brzine otkucaja srca na zapešću, integriranim GPS-om i praćenjem aktivnosti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Praktičan Polar M200 s praćenjem brzine otkucaja srca na zapešću motivira vas i vodi na svakom koraku.

Pametne kalorije

Obavještava vas o točnoj potrošnji kalorija na temelju vaše težine, visine, dobi, spola i individualne maksimalne brzine otkucaja srca (HRmax) te intenziteta vježbanja.

Vodič za aktivnosti

Prikazuje vam koliko ste bili aktivni tijekom dana i ukazuje vam na praktične načine ostvarivanja dnevnog cilja aktivnosti.

Koristi od aktivnosti

Daje vam povratne informacije o vašim dnevnim, tjednim i mjesečnim aktivnostima te prikazuje kako su vaši aktivni odabiri doprinijeli vašem zdravlju.

Koristi od vježbanja

Pruža motivirajuće povratne informacije odmah nakon vježbanja s opisom učinka vježbanja. Dostupno na usluzi Polar Flow.

Indeks trčanja

Pokazuje vam kako napreduje vaše trčanje. Dostupno na usluzi Polar Flow.

Program za trčanje

Trenirajte za utrku uz pomoć osobnog i prilagodljivog plana treninga na usluzi Polar Flow. Odaberite jedan od četiri različita cilja (5 km, 10 km, polumaraton i maraton) i dobit ćete plan trčanja koji odgovara vama i vašim ciljevima.

Polar-m200

Napredni GPS

Ugrađeni GPS sustav uređaja M200 prati vaš tempo, udaljenost i nadmorsku visinu. Nakon trčanja u aplikaciji Polar Flow možete vidjeti svoju rutu.

Praćenje aktivnosti

M200 prati vaše korake, aktivnosti, san i kalorije 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što vas potiče da budete aktivni svaki dan.

Vježbanje temeljeno na brzini otkucaja srca

Vježbanje temeljeno na brzini otkucaja srca jedan je od najučinkovitijih načina vježbanja. Mjerite brzinu otkucaja srca na zapešću i pogledajte trenutačnu zonu brzine otkucaja srca na zaslonu.

Sportski profili

Polar nudi više od stotinu različitih sportskih profila, što vam omogućuje da odaberete onaj koji je najbolji za vaše treninge.

olar Flow

Planirajte, sinkronizirajte i podijelite podatke o vježbanju pomoću ekskluzivne mrežne usluge i mobilne aplikacije Polar Flow. Svi se podaci lako mogu pregledavati.

Pametne obavijesti

Pametne obavijesti omogućuju vam primanje obavijesti s telefona izravno na zaslonu uređaja M200.

Individualni ciljevi

Možete postaviti individualne ciljeve vježbanja i pratiti svoj napredak prema njima pomoću aplikacije Polar Flow.

Zabavni trkački prikazi

Usporedite trenutačnu brzinu sa svjetskim rekordom za maraton ili provjerite kakvi bi vam bili rezultati Cooperova testa s trenutačnim tempom.

Kategorije: , ,

Video