Polar Vantage M2

320,00

Sat za sve sportske profile sportaša

Sveobuhvatni GPS multisport sat koji vam pomaže da izazovite svoje granice i poboljšate svoju izvedbu u svim omiljenim sportovima.
Sportski dizajn prilagodljiv različitim ekrana, kompaktna i lagana veličina – s iznimno dugim vijekom trajanja baterije, Polar Precision Prime OHR: najsuvremenija tehnologija fuzije senzora kombinirajući OHR s mjerenjem kontakta s kožom. Polar Precision Prime koristi 9 LED dioda s različitim LED bojama (zeleno i crveno) za čitanje PPG iz različitih dubina tkiva (pomaže pri hladnom vremenu, tamnoj boji kože, ručnom pritisku).Elektrode se inteligentno koriste i za punjenje i prijenos podataka (nema tradicionalnog USB priključka na strani uređaja).
All-in-one multisport uređaj prilagodljiv za omiljene sportove (130 sportskih profila)

Smart Coaching – značajke 

Kombinira opterećenja tijekom vježbanja s podatcima oporavka s novim mogućnostima i opcijama Cardio load i Muscule load te Perceived load koje će vas voditi kroz trening i oporavak. Ekran s bojama i Touch display. Prvi sat koji mjeri Running Power bez ikakvih senzora i dodataka. Poboljšan GPS/GLONASS tako da trening s uključenim GPS-om može izdržati 30 sati.

Optičko mjerenje srčane frekvencije na zapešću ruke(mogućnost kombiniranja s Polar-ovim H10 transmiterom na prsima- opcija)Polar je doveo do savršenstva jer vas mjeri 9 senzora( Polar Precision Prime 9 led).