POLAR Vantage V

3,780.00kn

Za profesionalne i zagrižene sportaše koji žele postići visoke ciljeve, Polar je izbacio novi model monitora srčane frekvencije vrhunske kvalitete. Mjeri svaki trening i 24/7 dnevne aktivnosti, pomaže da razumije vaš trening   i opterećenje u s novim opcijama Cardio Load, Muscule Load te Perceived Load sa znanstvenom podlogom kao i uvijek što Polar radi. GPS poboljšan zajedno s GONLOSS-om gdje trening može trajati do 40 sati. Optičko mjerenje srčane frekvencije s novom tehnologijom od 9 senzora u kombinaciji sa transmiterom za prsa H10. Vodootporan do 50 m dubine.

Smart Coaching – značajke 

Kombinira opterećenja tijekom vježbanja s podatcima oporavka s novim mogućnostima i opcijama Cardio load i Muscule load te Perceived load koje će vas voditi kroz trening i oporavak. Ekran s bojama i Touch display. Prvi sat koji mjeri Running Power bez ikakvih senzora i dodataka. Poboljšan GPS/GLONASS tako da trening s uključenim GPS-om može izdržati 40 sati.

Optičko mjerenje srčane frekvencije na zapešću ruke(mogućnost kombiniranja s Polar-ovim H10 transmiterom na prsima- opcija)Polar je doveo do savršenstva jer vas mjeri 9 senzora( Polar Precision Prime 9 led)

Ortostatski  test

S njim poboljšavate vaše vježbanje na temelju vaše trenutne situacije

Ortostatska test je jednostavan i pouzdan u određivanju svoje stvarne situacije. To vam pokazuje kako da biste dobili vaše src odgovora na vježbe i faktore, npr.. stresa i bolesti. Ako je test provodi se redovito, saznat ćete kako reagiraju broj otkucaja srca i kako to može utjecati. Možete prilagoditi svoje rada dati svoje tijelo priliku da se oporavi kada je to potrebno.

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POLAR Vantage V”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *