Polar Vantage V2

550,00

Za profesionalne i zagrižene sportaše koji žele postići visoke ciljeve, Polar je izbacio novi model monitora srčane frekvencije vrhunske kvalitete. Mjeri svaki trening i 24/7 dnevne aktivnosti, pomaže da razumije vaš trening   i opterećenje u s novim opcijama Cardio Load, Muscule Load te Perceived Load sa znanstvenom podlogom kao i uvijek što Polar radi. GPS poboljšan zajedno s GONLOSS-om gdje trening može trajati do 40 sati. Optičko mjerenje srčane frekvencije s novom tehnologijom od 9 senzora u kombinaciji sa transmiterom za prsa H10. Vodootporan do 50 m dubine.

Smart Coaching – značajke 

Kombinira opterećenja tijekom vježbanja s podatcima oporavka s novim mogućnostima i opcijama Cardio load i Muscule load te Perceived load koje će vas voditi kroz trening i oporavak. Ekran s bojama i Touch display. Prvi sat koji mjeri Running Power bez ikakvih senzora i dodataka. Poboljšan GPS/GLONASS tako da trening s uključenim GPS-om može izdržati 40 sati.

Optičko mjerenje srčane frekvencije na zapešću ruke(mogućnost kombiniranja s Polar-ovim H10 transmiterom na prsima- opcija)Polar je doveo do savršenstva jer vas mjeri 9 senzora( Polar Precision Prime 9 led)

Ortostatski  test

S njim poboljšavate vaše vježbanje na temelju vaše trenutne situacije

Ortostatska test je jednostavan i pouzdan u određivanju svoje stvarne situacije. To vam pokazuje kako da biste dobili vaše src odgovora na vježbe i faktore, npr.. stresa i bolesti. Ako je test provodi se redovito, saznat ćete kako reagiraju broj otkucaja srca i kako to može utjecati. Možete prilagoditi svoje rada dati svoje tijelo priliku da se oporavi kada je to potrebno.

Video