Chattanooga INTELECT MOBILE 2 ultrazvuk

Chattanooga Intelect Mobile 2 podiže elektroterapiju na višu razinu. Mobile 2 dolazi u više konfiguracija: samo elektrostimulacija, samo ultrazvuk ili kombinirani uređaj.

Chattanooga Intelect Mobile 2 ULTRAZVUK je sustav za terapiju ultrazvukom koji se može koristiti s opcionalnim kolicima ili bez njih.
Intelect Mobile 2 Ultrasound nudi ultrazvuk s dvostrukom frekvencijom od 1 ili 3 MHz, s pulsirajućim ili kontinuiranim radnim ciklusima (10%, 20%, 50% i 100%).
Isporučuje se s 5 cm² aplikatorom za ultrazvuk s dodatnim opcionalnim glavama.
Smjernice za područje tretmana dostupne su na korisničkom sučelju.
Detekcija spajanja može se pratiti zvučno (postavljeno na uključeno kao zadano) ili vizualno pomoću LED svjetla na stražnjoj strani aplikatora; indikator vremena tretmana će se zaustaviti kada je glava odspojena, što omogućava točno mjerenje i ponovljivost količine isporučene ultrazvučne terapije tijekom vremenskog razdoblja.
Oprema se smije koristiti samo pod receptom i nadzorom licenciranog medicinskog stručnjaka.
Intuitivno korisničko sučelje, gumbi za brzi pristup i unaprijed postavljeni protokoli čine Mobile 2 jednostavnim i učinkovitim za isporuku terapije. Opcionalna ugrađena baterija čini Intelect Mobile 2 zaista mobilnom opcijom.

Indikacije:

Ublažavanje boli od grčeva mišića
Ublažavanje boli od kontrakture zgloba
Ublažavanje boli povezane s uganućem ligamenata, tendinitisom i mišićnim istegnućem

Kategorija:

Video