DONJOY OA GO®

380,00

Olakšanje boli uz preokret.

OA GO od DonJoy® pomaže u ublažavanju boli i problema s pokretljivošću uzrokovanih blagim do umjerenim osteoartritisom koljena. Jednostavnim okretanjem diala, inovativni sustav od tri točke opterećenja ovog mekog koljenskog steznika brzo preuzima teret s pogođenog dijela kako bi pomogao u ublažavanju boli i olakšao kretanje.

OA GO je niskog profila, lagana kombinacija rukava i omotača koja se klizi preko noge radi lakše primjene. Njegov fleksibilni zglob povezuje se s sustavom kablova kontroliranim dvostrukim BOA® dialima—samo okrenite kako biste postigli potrebnu razinu opterećenja i spremni ste za korištenje.

Namjena/Indikacije

  • Blagi do umjereni osteoartritis u jednom dijelu (medijalni ili lateralni)
  • Opća nestabilnost zgloba koljena uzrokovana starenjem
  • Varus-valgus stanja koljena koja mogu imati koristi od pražnjenja jednog odjeljka

Patentirani sustav podešavanja

Sustav podešavanja OA GO-a koristi podesive BOA® dialove za kontrolu razine napetosti unutar dva kabelska kruga. Ova napetost usmjerava fleksibilne elemente steznika kako bi stvorila trokutasti sustav poluge koji preuzima teret s pogođenog dijela i pomaže u ublažavanju boli.

 

                                                                           

UDOBNOST

  • Anatomski oblikovane jastučiće za kondile: Prilagođavaju se anatomiji koljena za poboljšanu raspodjelu tlaka. Uključene su dvije različite debljine (10 mm i 13 mm) jastučića za prilagodbu i udobnost različitim anatomijama.
  • Trake protiv klizanja: Smještene na vrhu bedra kako bi se spriječilo pomicanje steznika i održao ugodan fit.
  • Prozračne, rastezljive, antibakterijske tkanine: Pomažu u udobnosti, pridržavanju i higijeni, omogućujući duža razdoblja korištenja. Nisu izrađene od prirodnog gumiranog lateksa. Stražnji dio od likre pruža dodatnu udobnost i slobodu preko fossa poplitea.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

  • Hibridni dizajn rukava/omotača: Polu-omotač, polu-rukav, OA GO kombinira prednosti oba dizajna za brzu i jednostavnu primjenu. Jednostavno otvorite dio za bedra, zatim povucite donji rukavni dio preko potkoljenice prije nego što učvrstite potporu čičak trakama.
  • Precizno pristajanje i brzo otpuštanje: Dvostruki multidirekcijski BOA Li2 dialovi omogućuju precizno pristajanje osmišljeno za rad u najtežim uvjetima. Okrenite u smjeru kazaljke na satu i suprotno od kazaljke na satu za neovisno zatezanje i otpuštanje područja bedra i potkoljenice, ili povucite gore za brzo otpuštanje.
  • Učvrstivač s lako dostupnom ručkom: Omogućava brzo i lako pričvršćivanje i otpuštanje zaključavajuće ploče, a presavija se ravno kako bi se spriječilo zapinjanje.

BOA® je registrirani zaštitni znak BOA® Technology Inc.

                                                                   

 

Video