DONJOY ROAM™ OA

380,00

Najnovija inovacija u rasteretnim ortozama iz DonJoy®

Pomozite pacijentima da se oproste od bolova u koljenima i kažu dobrodošlicu ROAM™ OA ortozi. Od podizanja unučadi do udarca loptice na golf terenu, lagana, niskoprofilna ortoza za rasterećenje zgloba nikad nije bila tako ugodna za nošenje— ROAM pomaže poboljšati mobilnost i pruža olakšanje smanjujući pritisak kod unikompartmenatalne osteoartritis ili drugih bolova u koljenima.

Namjena/Indikacije

Za pacijente sa simptomima, fizičkim nalazima ili radiografskim dokazima umjerene do teške unikompartmenatalne osteoartritisa koljena, ili postoperativnim suzama meniskusa samo kada je indicirano unikompartmenatalno rasterećenje.

UDOBNA, UČINKOVITA I JEDNOSTAVNA ZA POSTAVLJANJE

Idealna za širok spektar pacijenata koji žele povećati aktivnost i uživaju u aktivnom načinu života. Za konzervativnu njegu ili kao priprema za operaciju, ROAM je jednostavna za korištenje i nudi visoku razinu udobnosti.

Dosljedna upotreba rasteretne ortoze za koljeno pokazala se korisnom za opće dnevno funkcioniranje, smanjenje boli i poboljšanu mobilnost, što može dovesti do povećane aktivnosti i bolje kvalitete života.

Ručno pranje
Podržano od strane DonJoy®
Jednostavna za nošenje
Samo 6 gotovih SKU-a (stock keeping units)

 

                                                               

 

–  Jednostavni mag-align kopče. Ove patentirane magnetske kopče pomažu u poravnavanju spojnih traka bez ikakvih poteškoća. Samo držite kraj blizu poklopca za pričvršćivanje i ‘klik’, sve je spremno.

–  Tehnologija “postavi i zaboravi”. Možete staviti i skinuti svoju ortozu bez mijenjanja ikakvih postavki koje je odredio vaš liječnik.

– OA® kotačić za savršeno pristajanje. Povećajte ili smanjite pritisak kako biste točno postavili koliko čvrsto ortoza pristaje. *BOA® je registrirani zaštitni znak tvrtke Boa Technology, Inc.

 

 

 

Video